Bastoane

 

Baston metalic BASTON METALIC, REGLABIL                           Cod: ORTHO-401Materialele folosite sunt: aliaje de aluminiu  pentru tije; polipropilena şi PVC pentru piesele de sprijin si blocare; Tijele sunt protejate contra coroziunii prin anodizare. Reglajul pe inaltime al produsului se face in 10 trepte.
Baston ortopedic reglabil BASTON METALIC, REGLABIL                           Cod: ORTHO-402Materialele folosite sunt: aliaje de aluminiu  pentru tije; polipropilena şi PVC pentru piesele de sprijin si blocare. Tijele sunt protejate contra coroziunii prin anodizare. Reglajul pe inaltime al produsului se face in 10 trepte.
Baston cu 4 picioare BASTON CU 4 PICIOARE, METALIC, REGLABIL  Cod: ORTHO-404-4Materialele folosite sunt: aliaje de aluminiu (AlMgSi) pentru tije;  polipropilena şi PVC pentru piesele de sprijin si blocare; teava de oţel pentru executia picioarelor.  Sarcina admisibila:  max 100 kgf. Tijele sunt protejate contra coroziunii prin anodizare. Reglajul pe inaltime al produsului se face in 10 trepte.
Baston cu 3 picioare BASTON CU 3 PICIOARE, METALIC, REGLABIL  Cod: ORTHO-405-3Materialele folosite sunt: aliaje de aluminiu (AlMgSi) pentru tije;  polipropilena şi PVC pentru piesele de sprijin si blocare; teava de oţel pentru executia picioarelor. Sarcina admisibila:  max 100 kgf. Tijele sunt protejate contra coroziunii prin anodizare. Reglajul pe inaltime al produsului se face in 10 trepte.