Carje

carja sprijin pe antebrat CARJA METALICA CU SPRIJIN PE ANTEBRAT, reglabila pe inaltime in 10 trepte Cod: ORTHO-403 Materialele folosite sunt: aliaje de aluminiu  pentru tije; polipropilena si PVC pentru piesele de sprijin si blocare. Tijele sunt protejate contra coroziunii prin anodizare.
carja axilara CARJA METALICA CU SPRIJIN SUBAXILAL, reglabila pe inaltime in 11 trepte Cod: ORTHO-406Materialele folosite sunt: aliaje de aluminiu  pentru tije; polipropilena si PVC pentru piesele de sprijin si blocare. Tijele sunt protejate contra coroziunii prin anodizare.
carja subaxilara CARJA METALICA CU SPRIJIN SUBAXILAL, reglabila pe inaltime in 11 trepte   Cod: ORTHO-407Materialele folosite sunt: lemn pentru tije; polipropilena si PVC pentru piesele de sprijin si blocare.
carja sprijin pe antebrat CARJA METALICA CU SPRIJIN PE ANTEBRAT, reglabila pe inaltime in 10 trepte Cod: ORTHO-408 Materialele folosite sunt: aliaje de aluminiu  pentru tije; polipropilena si PVC pentru piesele de sprijin si blocare. Tijele sunt protejate contra coroziunii prin anodizare