Despre noi

BINE ATI VENIT IN FAMILIA ORTHOOMNIA!

Ne face plăcere să vă informăm că ORTHOOMNIA SRL este una dintre principalele firme româneşti ce importă şi comercializează aparatură, mijloace şi dispozitive de mers, fiind autorizată de Ministerul Sănătăţii şi aplicata agreerilor de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate şi Casele de asigurări judeţene. Deşi s-a constituit relativ de puţin timp, firma noastră este unul dintre cei mai importanţi operatori economici în domeniu. Are implementat sistemul de management al calităţii in sustinerea permanenta a activitatii de mentenanta service, fiind recunoscută pe plan international pentru calitatea produselor sale, precum şi pentru scopul primordial de a acţiona la solicitările persoanelor cu dizabilităţi, punând la dispoziţia acestora dispozitivele de mers la dimensiuni standard, cât şi la dimensiuni speciale.

Potrivit unui studiu realizat în ţara noastră de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a rezultat faptul că aproximativ 5 % din populaţie are deficienţe locomotorii sau de altă natură, având nevoie de dispozitive medicale, cât şi mijloace de mers.
Totodată, în studiu se evidenţiază că bugetul de stat alocat anual prin casele de asigurări de sănătate, satisface doar în proporţie de 20 % nevoile cetăţenilor cu deficienţe locomotorii. Dizabilitatea este o problemă ce ţine de drepturile omului, iar persoanele cu dizabilităţi au dreptul la o viaţă independentă, putând fi integrate social şi profesional.
De regulă, cele mai multe persoane cu dizabilităţi aparţin categoriilor de populaţie defavorizată. În mediul rural situaţia este mult mai dificilă, deoarece persoanele în cauză nu au informaţiile necesare sau mijloacele băneşti pentru procurarea dispozitivelor medicale.

În tara noastra deficitul de finanţare de la bugetul naţional este estompat sau atenuat prin implicarea organelor administraţiei publice locale în rezolvarea celor mai multe situaţii de acest gen.
AICI INTERVENIM NOI – ECHIPA DE EXPERTIZA – ORTHOOMNIA – CERANDU-VA SA VA EXPRIMATI DIRECT NEVOILE DE RECUPERARE MEDICALA ORTOPEDICA PENTRU A ACTIONA IMPREUNA.
Impactul social al unui asemenea demers poate fi deosebit de benefic pentru SANATATEA FIECARUIA DINTRE NOI. De asemenea, putem contribui la dotarea instituţiilor de asistenţă socială sau a spitalelor din tara cu paturi de spital multifuncţionale şi adaptabile la specificul suferinţelor bolnavilor.
Menţionăm că, în situaţia în care apelaţi la ORTHOOMNIA SRL, noi vă vom pune la dispoziţie, cu promptitudine şi la cele mai bune preţuri de pe piaţă, întreaga noastră gamă de produse.

Vă rugăm sa primiţi expresia înaltei noastre consideraţii si SPRIJINUL MEDICAL DE CARE AVEM CU TOTII ATATA NEVOIE.
CU CEA MAI ATENTA GRIJA PENTRU SANATATEA DUMNEAVOASTRA – echipa ORTHOOMNIA:
SUNTEM ALATURI DE TINE!