Politica de confidentialitate

PRIN ACCESAREA SI UTILIZAREA ACESTUI SITE VA DATI ACORDUL EXPLICIT CU URMATOARELE REGULI DE CONFIDENTIALITATE:

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, OrthoOmnia fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site. OrthoOmnia nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Toda International. OrthoOmnia nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

OrthoOmnia colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare. Colectarea datelor se face prin:
– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre OrthoOmnia Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de OrthoOmnia si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de OrthoOmnia pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de OrthoOmnia pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

OrthoOmnia nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul OrthoOmnia. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica OrthoOmnia de confidentialitate. Faptul ca site-ul OrthoOmnia contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca OrthoOmnia sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Site-ul OrthoOmnia este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. OrthoOmnia depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul OrthoOmnia. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul OrthoOmnia.

OrthoOmnia isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.