Termeni si conditii

Prin accesarea si utilizarea site-ului www.orthoomnia.ro utilizatorul confirma in mod expres ca a citit, a inteles si a acceptat termenii si conditiile de mai jos si ca respecta toate legile si reglementarile in vigoare aplicabile.
Totodata, utilizarea acestui site presupune ca utilizatorul este implicit de acord cu termenii si conditiile de mai jos.
Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile generale de utilizare a site-lui www.orthoomnia.ro. De asemenea, va recomandam sa verificati periodic acesti termeni de folosire pentru ca ne pastram dreptul de a-i schimba in orice moment fara a avea obligatia de a anunta acest lucru.
Informatiile continute pe acest site web sunt doar pentru o informare de tip general, folosirea si utilizarea acestora nu are ca obiectiv informarea de specialitate. Consecintele folosirii acestor informatii sunt suportate de utilizatori. Compania va fi responsabila de a asigura exactitatea informatiilor si actualizarea permanenta a acestora pe site. Nota: In orice situatie, Compania nu garanteaza exactitatea informatiilor si nu va fi responsabila pentru posibilele daune sau pierderi care pot avea loc ca urmare a folosirii acestor informatii.
Securitate
Compania nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind site-ul va fi permanent in siguranta, nefiind astfel la adapostul infractiunilor de pe internet. Pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze. Proprietate intelectuala
Toate drepturile sunt rezervate Companiei.
Drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala subzistente in totalitate in web site (incluzand informatii, baze de date si liste cuprinse in ele) sunt in proprietatea Companiei.                                                                                                                                                             Informatii cu caracter personal
Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea utilizatorului si/sau posibilitatea de a-l contacta.
Compania va pastra confidentialitatea acestor informatii. Unele informatii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, utilizatorul consimte in mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.                                                                                                                                                                                                Limitarea responsabilitatii
Compania nu isi asuma nicio raspundere, fata de utilizator sau fata de orice terta parte, pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilitatii utilizarii acestora. Compania nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor), ca informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte si la zi.
De asemenea, Compania nu  va fi raspunzatoare fata de utilizator pentru corectitudinea informatiilor furnizate de site-ul www.orthoomnia.ro, utilizatorul asumandu-si riscul folosirii informatiilor furnizate de acest site web.
Citind continutul acestor termeni si conditii, utilizatorul declara ca este de acord. ORTHOOMNIA SRL nu va fi responsabila pentru nicio plangere, pierdere sau paguba (vatamare) directa sau indirecta ce rezulta din folosirea acestui site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest site.                                                                                                                                                                                                                                  Legile care guverneaza raspunderea
Termenii si conditiile de folosire ai acestui site se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea oficiala a reclamatiei (prin posta, fax sau e-mail). In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instantei judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Companiei.